maandag 21 oktober 2013

Londen

Ons weekendje Londen zit er alweer op!

Op vrijdag, na het inchecken in ons hotel, zijn we gaan winkelen in Regent Street. 
Eerst de M&M store waar er maar liefst 4 verdiepingen met M&M's en de kleurrijke producten ervan zijn, omringd door de heerlijke chocolade geur!  Dan naar Liberty, een gezellige winkel met mooie stofjes en prachtige handtassen. 
En als laatste langs Hamley's, met zijn 7 verdiepingen, 's werelds grootste speelgoedwinkel.  Overal zijn speelgoed-demonstraties en je kan speelgoedjes zelf uittesten.  En natuurlijk heb ik hier al enkele sinterklaasinkopen gedaan, ze hadden daar zoveel spulletjes van Thomas de trein die ik in ons landje nog niet ben tegengekomen.

Kan je geloven dat we ongeveer 4 uur gespendeerd hebben in deze 3 winkels?


Op zaterdag zijn we gelijk echte toeristen de Tower Bridge gaan bezichtigen en hebben we een ritje in het London Eye gemaakt.  Prachtig uitzicht!


Tussendoor hebben we ook nog een bezoekje aan Shaukat gebracht.  Zeker geen hippe stoffenwinkel maar zo ongelooflijk véél stofjes met af en toe een hemels stofje tussen.  Zalig!  Wat ik wel raar vond was dat de verkoopsters de rol stof gewoon op de grond gooiden om het zo af te rollen en een stuk eraf te knippen.  Dat heb ik hier nog niemand zien doen.
En na dit bezoekje, met bijhorende stoffenbuit, had mijne vent wel een Starbucks verdiend. Op zondag hebben we uitgeslapen, heerlijk op ons gemak aangeschoven voor het English breakfast, nog een beetje langs de Thames geslenterd en dan richting huis vertrokken met de Eurostar.

Groetjes sandra

2 opmerkingen: